IK Multimedia lanceert SampleTank Free IK Multimedia releases SampleTank Free

IK Multimedia heeft een gratis versie van de sample workstation SampleTank gelanceerd. SampleTank Free wordt geleverd met 500 megabyte aan samples en 200 patches. IK Multimedia has released a free version of the sample workstation SampleTank. SampleTank Free has a 500 megabyte sample library with 200 patches.

IK Multimedia heeft een gratis versie van de sample workstation SampleTank gelanceerd. SampleTank Free wordt geleverd met 500 megabyte aan samples en 200 patches. Voor deze plugin zijn een groot aantal expansies beschikbaar, waarmee gebruikers hun geluidsarsenaal eenvoudig naar behoefte kunnen uitbreiden.

SampleTank Free is beschikbaar voor Mac OS X en Windows
in de formaten VST, RTAS, en AU. Meer informatie en de uitgebreide specificaties vind je op de website van IK Multimedia.

IK Multimedia has released a free version of the sample workstation SampleTank. SampleTank Free has a 500 megabyte sample library with 200 patches. Users can expand their sound arsenal easily to taste with a lot of downloadable (commercial) expansions via the website of IK Multimedia.

SampleTank Free is available for Mac OS X en Windows
in the formats VST, RTAS, en AU. For more information and the specifications visit the IK Multimedia website .

Plaats een reactie