Je iPad op een muziekstandaard: iKlip of iPad Music Stand

Heb je digitale bladmuziek op je iPad, of wil je graag staan tijdens optredens met deze tabletcomputer? Met de iKlip of iPad Music Stand plaats je de iPad op een standaard, en heb je je handen vrij tijdens performances.

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.9.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

IK Multimedia iKlipHeb je digitale bladmuziek op je iPad, of wil je graag staan tijdens optredens met deze tabletcomputer? Met de iKlip of iPad Music Stand plaats je de iPad op een standaard, en heb je je handen vrij tijdens performances. Mits je de gelukkige bezitter bent van de eerste versie van de iPad. De iPad 2 versies worden later dit jaar verwacht.

Als je over een stevige microfoonstandaard beschikt die niet zo gauw omvalt dan kan de iKlip van IK Multimedia de perfecte oplossing zijn. De iKlip is een lichtgewicht klip die je aan je standaard kunt bevestigen. Hierin plaats je vervolgens je iPad. De iKlip kost €27 bij Bax-Shop.nl. Let op: de iKlip is momenteel niet compatibel met de iPad 2. IK Multimedia zegt hieraan te werken.

Als je direct een stevige standaard  speciaal voor je iPad wilt hebben, dan kan de Brandsen iPad Music Stand de ideale oplossing zijn. Deze iPad-standaard ziet er stevig uit en is in hoogte verstelbaar zodat je hem zowel zittend als staand kunt gebruiken. De iPad Music Stand kost €129 en wordt geleverd met een reiskoffer, zodat je hem eenvoudig mee kunt nemen naar optredens.

Dat klinkt mooi, maar hoe staat het met de iPad 2 compatibiliteit? We vragen het de heer Brandsen, directeur van Brandsen Support Systems. “Nee, deze is nu alleen voor de iPad. De volgende serie is voor iPad 2. Deze zal waarschijnlijk eind mei op de markt komen”, aldus de heer Brandsen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie