Zomeraanbieding voor Presonus Studio One Artist en Producer

Presonus geeft 50 procent korting op Studio One Artist en Producer. Deze aanbieding is geldig tot en met eind augustus. Studio One wordt gemaakt door oud-medewerkers van Steinberg Cubase en is een van de meest intuïtieve van dit moment.

Studio One Home Studio

Presonus geeft 50 procent korting op Studio One Artist ($49) en Producer ($99). Deze aanbieding is geldig tot en met eind augustus. Studio One wordt gemaakt door oud-medewerkers van Steinberg Cubase en is een van de meest intuïtieve van dit moment. Net als bij Ableton Live kun je alle taken zoveel mogelijk in één scherm uitvoeren.

Studio One is vooral een audio-gerichte sequencer. Uniek aan deze DAW-software is de ingebouwde ondersteuning voor Celemony Melodyne. Als je een audiotrack selecteert, dan kun je deze direct in Melodyne bewerken met behulp van Ctrl + M (Windows) of Cmd + M (Mac). De geïntegreerde Melodyne werkt alleen als je met Studio One Professional werkt, of als je al een licentie voor Melodyne hebt.

Presonus heeft op YouTube verschillende tutorials geplaatst voor Studio One. De tips en trucs van Luke Mourinet zijn zeer bruikbaar:

Plaats een reactie