Luisteren naar ander genre kan heel inspirerend zijn

Soms kan het heel verfrissend zijn om naar heel andere muziek te luisteren dan je gewend bent. Dat dit heel inspirerend kan werken bewijst het nieuwe 8-delige televisieprogramma Ali B Op Volle Toeren.Sometimes it can be refreshing to listen to other music than you are used to. The Dutch television show Ali B Op Volle Toeren proves that it can be very inspiring to taste a different musical world.

Soms kan het heel verfrissend zijn om naar heel andere muziek te luisteren dan je gewend bent. Dat dit heel inspirerend kan werken bewijst het nieuwe 8-delige televisieprogramma Ali B Op Volle Toeren.

In de eerste uitzending ontmoeten de rappers Ali B en zijn vriend Keizer de Nederlandse zangeres/gitariste Lenny Kuhr. De rappers en de oud-winnares van het Eurovisie Songfestival kennen elkaar niet of nauwelijks, en leven in geheel verschillende werelden.

Een week later zullen zij elkaar opnieuw ontmoeten, met de afspraak dat zij een interpretatie maken van elkaars muziek. De rappers maken een eigen versie van Lenny Kuhrs 40 jaar oude songfestivallied De Troubadour. Lenny Kuhr componeert en zingt een antwoord op de song Mama, sorry dat ik vast zit van Keizer. Dat geeft heel mooie, verrassende resultaten. Zie de onderstaande video van Uitzending Gemist (vereist Silverlight plugin):

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

Plaats een reactie