Max for Live: Monolake Granulator

In deze video toont Robert Henke (alias Monolake) zijn Monolake Granulator voor Max for Live. Henke is als een van de oprichters van Ableton nauw betrokken bij Max for Live, een modulair pakket voor Ableton Live. Het pakket is in de maand april in de aanbieding als onderdeel van de Live Suite en voor Live-gebruikers die geabonneerd zijn op de e-mailnieuwsbrief van Ableton. Het is interessant om te zien en horen wat de mogelijkheden zijn van granular synthese, waarbij geluid wordt gemaakt van een heel klein stukje audio.In this video Robert Henke (alias Monolake) shows his Monolake Granulator for Max for Live. Henke is one of the founders of Ableton and closely involved with the development of Max for Live, a modular package for Ableton Live. In the month April there is a special offer for Ableton Live Suite with Max for Live. It is interesting to see and hear the possibilities of granular synthesis, where sound is made from a very small audio sample.

In deze video toont Robert Henke (alias Monolake) zijn Monolake Granulator voor Max for Live. Henke is als een van de oprichters van Ableton nauw betrokken bij Max for Live, een modulair pakket voor Ableton Live. Het pakket is in de maand april in de aanbieding als onderdeel van de Live Suite en voor Live-gebruikers die geabonneerd zijn op de e-mailnieuwsbrief van Ableton.

Het is interessant om te zien en horen wat de mogelijkheden zijn van granular synthese, waarbij geluid wordt gemaakt van een heel klein stukje audio. Als je over Max for Live beschikt, dan kun je de Monolake Granulator downloaden van de website van Ableton.

Via: Create Digital Music

Plaats een reactie