DJ Lucky Date: “White noise is je vriend”

White noise (witte ruis) lijkt niet het meest sexy geluid, maar volgens DJ Lucky Date is het je beste vriend bij het maken van epische dancemuziek voor in de club. Dat zegt de producer op het online-seminar van Propellerhead Software in het kader van de Music Making Month. In de onderstaande video legt hij uit hoe je white noise kunt toepassen in een track, en hoe je het ultieme white noise-geluid kunt maken in Reason.White noise (white noise) does not seem the sexiest sound, but according to DJ Lucky Date it is your best friend while making epic dance music for clubs. The producer says this during the online seminar of Propellerhead’s Music Making Month. In the video below he explains how you can apply white noise to a track, and how to make the ultimate white noise sound in Reason.

White noise (witte ruis) lijkt niet het meest sexy geluid, maar volgens DJ Lucky Date is het je beste vriend bij het maken van epische dancemuziek voor in de club. Dat zegt de producer op het online-seminar van Propellerhead Software in het kader van de Music Making Month.

In de onderstaande video legt hij uit hoe je white noise kunt toepassen in een track, en hoe je het ultieme white noise-geluid kunt maken in Reason.

Plaats een reactie